Claeyssens & Couckuyt Experts is een studiebureau gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken en strategisch advies omtrent vastgoed. Het waarderen van vastgoed en hierover strategisch advies verstrekken is onze passie.

Het studiebureau is opgericht in 2015 door Klaas Claeyssens en Thomas Couckuyt na een 2 jaar intensieve samenwerking als academici bij de vastgoedopleiding aan de Hogeschool Gent. Klaas is Master in Real Estate Management en is sinds 2001 actief als vastgoed-expert, Thomas sinds 2013. Het kantoor is gevestigd nabij het dorpscentrum van Sint-Martens-Latem.

Sinds onze oprichting hebben we een ruime ervaring opgebouwd in complexe vastgoedwaarderingen. Ons cliënteel bestaat uit projectontwikkelaars, banken, bedrijfsrevisoren, ondernemingen, curatoren, notarissen, juristen, GVV’s, overheden, internationale en nationale vastgoedinvesteerders,...

We onderscheiden ons in de manier waarop een waardering wordt uitgevoerd, de zorg die besteed wordt aan een duidelijke rapportering en het gebruik van state-of-the-art waarderingsmethodieken.

Wij onthouden ons van elke activiteit als vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar om u het hoogst mogelijk niveau van vertrouwelijkheid, soevereiniteit en ethiek te waarborgen. Eveneens zijn we 'member' van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) die voornamelijk bekend is om "The Red Book". Bij het uitvoeren van een waarderingsopdracht baseren we ons steeds op de ethische principes en best practices van "The Red Book".

Onze medewerkers worden technisch, financieel en juridisch opgeleid om oplossingen op uw vastgoedvraagstukken te bieden. Het team bestaat uit gemotiveerde collega's die elke dag opnieuw groeien en zichzelf kunnen zijn in onze open bedrijfscultuur.

Als u kiest voor Claeyssens & Couckuyt Experts geniet u van onze marktkennis, alsook van onze internationale manier van werken. Alvorens onze samenwerking aanvat, wordt nagegaan waar we voor u een meerwaarde kunnen betekenen en hoe we dat op de meest optimale wijze kunnen invullen.

  

ONS TEAM

Klaas Claeyssens
RICS Registered Valuer

Thomas Couckuyt
Senior Valuer

Matthias De Riek
Junior Valuer
 

Hart Vandorpe
Junior Valuer